Social Schools

Communicatie tussen u en ons vinden wij belangrijk. Wij willen u snel en zo direct mogelijk informeren over de activiteiten en ontwikkelingen op en rondom onze school.

Om dit te realiseren hebben wij de service van Social Schools gekozen, waarmee wij in staat zijn u zowel via e-mail en via de App van Social School te bereiken. Ook biedt het ons onder andere mogelijkheden u via de schoolkalender goed inzicht te geven in de activiteiten op school. 

In het kort ontvangt u via de service van Social Schools de volgende voordelen:

  • sneller en directer contact via mail en push berichten via App;
  • nooit meer berichten kwijtraken door de beschikbaarheid van een online archief;
  • altijd een actueel overzicht van de activiteiten op school middels de online schoolkalender die u kunt laten synchroniseren met uw privé agenda;
  • ziekmeldingen doorgeven via de app;
  • direct kunnen inschrijven voor ouderavond;
  • naast de primair verzorgenden ook eenvoudig andere verzorgers (grootouders, buren, oppas) toevoegen;
  • onze maandelijkse nieuwsbrief wordt verzonden met Social Schools;

Apps

Voor het ontvangen van informatie via Social Schools kan eenvoudig gebruik worden gemaakt van de communicatie app van Social Schools. Via de app van Social Schools 3.0 ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten, kunt u zich inplannen voor een ouderavond en heeft u direct toegang tot de klassenlijst. De berichten worden ook gepushed via een melding (push notificatie) waardoor de berichten direct op een tablet of smartphone worden getoond.  

Een account aanmaken

Als u nog geen account heeft, maakt u die eenmalig voor uw kind(eren) aan. Klik hier om u aan te melden voor Socials Schools 3.0  U ontvangt via de school een koppelcode die u hier kunt invoegen. Vervolgens kunt u een eigen account aanmaken.

Bent u de koppelcode kwijt of heeft u deze niet van uw groepsleerkracht ontvangen? Mail naar: revius@sintbavoschool.nl