Parro

De informatie die u van de Sint Bavoschool ontvangt, wordt digitaal verstuurd via het systeem 'Parro'. In Parro kunt u onder andere de schoolkalender inzien, uitnodigingen voor de tienminutengesprekken ontvangen en uw kind ziekmelden. Parro is een platform voor eenvoudige en veilige communicatie, vergelijkbaar met Social Schools. Het is de centrale plek waar alle communicatie tussen school en thuis samenkomt.

Wanneer uw kind bij ons op school begint krijgt u een account die bij uw kind hoort. Deze kunt u zelf delen met personen voor wie dat van belang is. Op die manier is iedereen die het volgens u moet weten op de hoogte van de informatie die wij als school uitgeven. U kunt berichten van Parro per mail of in de app ontvangen.

Starten met Parro

Om van start te gaan met Parro volgt u de volgende stappen:

1 Accepteer de uitnodiging
Binnenkort ontvangt u een e-mail van Parro met de titel “Volg de schoolavonturen van je kind”. U bent nu door school toegevoegd aan de groep. Volg daarna de stappen in de tweede email.

2 Maak je account actief
Vanuit ParnasSys krijgt u een mail, met de titel “Welkom bij ParnasSys”. Hiermee maakt u een ParnasSys-account aan; de link in deze mail is 7 dagen geldig. Als de link is verlopen, kunt u de leerkracht vragen om een nieuwe uitnodiging.

3 Inloggen
U kunt nu inloggen in Parro. U kunt Parro natuurlijk op je telefoon gebruiken door de app te downloaden in de App Store of Google Play Store. Gebruikt u Parro liever vanaf de computer? Log dan in op talk.parro.com.

Wilt u meer weten? Lees dan verder op www.parro.com/ouders.

Bent u de koppelcode kwijt of heeft u deze niet van uw groepsleerkracht ontvangen? Mail naar: revius@sintbavoschool.nl