Ouders & school

"Je voelt je betrokken"

Ouders en school

 

Algemene informatieavond

In het begin van het schooljaar worden er in alle klassen informatieavonden gehouden. U krijgt hiervoor een uitnodiging. Op de informatieavond kunt u kennismaken met de leerkracht(en). Daarnaast wordt er informatie gegeven over het onderwijs in het komende schooljaar. Tijdens deze avond kunt u verschillende methodes inzien, waar de kinderen mee werken. Ook is er ruimte om vragen te stellen. De leerkracht vraagt op deze avond ook altijd hulp van de ouders bij de verschillende activiteiten in de klas.  

Informatie over de vorderingen van uw kind

Vanzelfsprekend vinden we het belangrijk dat ouders goed op de hoogte zijn van de vorderingen van hun kind. Alle leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen daarom twee keer per jaar een rapport mee naar huis. Naar aanleiding van het rapport worden er 10-minutengesprekken gehouden. U krijgt hiervoor een uitnodiging. In de groepen 1 en 2 krijgen de kinderen geen rapport. Er worden echter wel 10-minutengesprekken gevoerd.

Mocht u met de leerkracht tussendoor over de ontwikkeling van uw kind willen spreken, dan kunt u altijd vragen om een afspraak. Andersom zal de leerkracht dat ook doen

Trakteren

Jarig zijn is belangrijk voor een kind en daar hoort een traktatie bij, wij willen u echter vragen deze zo mogelijk gezond maar vooral klein te houden.